Mourinho quiz

Which club did he win it with?

  1. Serie A, 2008-09

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Inter Milan

    Source Sky Sports (2013-05-20) · ESPN (2015-05-01)

  2. League Cup, 2004-05

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Chelsea

    Source Sky Sports (2017-02-26) · Sky Sports (2013-05-20)

  3. Serie A, 2009-10

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Inter Milan

    Source UEFA (2010-05-22) · ESPN (2015-05-01)

  4. UEFA Champions League, 2003-04

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: FC Porto

    Source UEFA (2004-05-26) · UEFA (2023-05-31)

  5. Portuguese Super Cup, 2003-04

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: FC Porto

    Source UEFA (2003-08-10)

  6. UEFA Cup, 2002-03

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: FC Porto

    Source UEFA (2003-05-21) · UEFA (2023-05-31)

  7. UEFA Europa League, 2016-17

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Manchester United

    Source UEFA (2017-05-24) · UEFA (2023-05-31)

  8. League Cup, 2016-17

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Manchester United

    Source Sky Sports (2017-02-26) · ESPN (2026-09-07)

  9. UEFA Europa Conference League, 2021-22

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: AS Roma

    Source UEFA (2022-05-25) · UEFA (2023-05-31)

  10. Coppa Italia, 2009-10

    Which club did Mourinho win this with?

    Show the answer

    Answer: Inter Milan

    Source UEFA (2010-05-22) · Sky Sports (2017-02-26)

Every question comes from the trophy list, where each title has its sources. All trophies